Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Miksi

вік: 29  секс: 
|
Написане: 12 травня 2025 14:52 Початкове запитання | |
|
Підкажіть, будь ласка, де ви берете собі класні речі для спорту? Хочеться щось комфортне, щоб тіло дихало і взуття не натирало вже після першої пробіжки. Можна інтернет-магазин, але перевірений, бо не хочу викинути гроші на вітер. Якщо є улюблені бренди або конкретні магазини — поділіться, буду дуже вдячна 💙 |
|
Догори |
|
 |
Tot

секс: 
|
Написане: 13 травня 2025 17:16 | |
|
Я вже давно для себе вирішив, що краще трохи переплатити, але взяти щось якісне. Тому більшість спортивного одягу та взуття беру у спортивному магазині adidas https://www.adidas.ua Реально перевірено,- речі комфортні, тканина дихає, не парить, шви не тиснуть. А кросівки — це окрема тема: легкі, добре фіксують ногу, і ніякого дискомфорту навіть після тривалих пробіжок. Замовляю прямо через офіційний інтернет-магазин, доставка по Україні швидка, все запаковано надійно. Ще ні разу не пожалкував — якість тримається, навіть після активного носіння. Якщо шукаєш щось справді хороше — можу сміливо рекомендувати. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 169/500 |
server load: 10% |
Freeboard.at |
server time: 0.12s |
board activity: 7309 |
|