Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Tonya

|
Написане: 05 травня 2025 01:36 Початкове запитання | |
|
Коли постало питання про захист конфіденційної інформації в рамках співпраці з новими партнерами, я вирішила звернутися до юристів “Приходько та Партнери” https://prikhodko.com.ua/poslugy/hospodarske-pravo/rozrobka-dogovoriv/dogovir-pro-nerozgoloshennya-nda/ для підготовки якісного NDA. Фахівці підійшли до завдання дуже відповідально: врахували специфіку мого бізнесу, прописали чіткі межі інформації, що підлягає захисту, строки дії зобов’язань і відповідальність у разі порушень.
Особливо цінним було те, що мені все пояснили простими словами, без зайвої «юридичної мови», і допомогли зорієнтуватися в деталях. Тепер я спокійна за свої ідеї, документи та напрацювання — завдяки цьому договору маю реальний захист на випадок недобросовісних дій з боку партнерів чи співробітників. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 187/500 |
server load: 8% |
Freeboard.at |
server time: 0.14s |
board activity: 7309 |
|