Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Авеню
|
Написане: 26 березня 2025 15:49 Початкове запитання | |
|
Шукаю місце, де можна замовити фарбу для волосся, яка буде не тільки якісною, а й безпечною для волосся. Не хочеться, щоб колір швидко змивався або залишав плями. Може, у вас є перевірені варіанти, якими ви вже користувалися і могли б порекомендувати? |
|
Догори |
|
 |
Urki
|
Написане: 26 березня 2025 15:56 | |
|
Як же приємно іноді побалувати себе чимось новим! Я завжди любила змінювати образ, і коли набридла моя звична фарба для волосся, я вирішила спробувати щось інше. Мені порадили купити тонуючу крем-фарбу для волосся Wella Professionals Color Touch https://headstore.com.ua/ua/color-touch-wella-professional яка стала моїм новим відкриттям. Це не просто фарба, а справжнє задоволення для волосся. Легкість нанесення і чудовий результат мене абсолютно вразили. Мої локони стали виглядати натурально, з сяйвом і здоровим блиском. Дуже важливо, що фарба не шкодить волоссям, а, навпаки, доглядає за ними, надаючи їм еластичності. Я замовляла її через каталог, і все пройшло швидко та без проблем. Результат виправдав мої очікування на всі 100%. Тепер я користуюсь цією фарбою регулярно, і це стало частиною мого ритуалу по догляду за собою. |
|
Догори |
|
 |
Andriana
секс: 
|
Написане: 03 квітня 2025 21:53 | |
|
Лучше естественные красители. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 215/500 |
server load: 7% |
Freeboard.at |
server time: 0.15s |
board activity: 7309 |
|