Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
acqufu

вік: 33  секс:  Звідки: Interes Повідомлень: 9
|
Написане: 20 травня 2025 05:11 Початкове запитання | |
|
Привіт! Хочу купити для своєї доньки (7 років) перший "справжній" велосипед. Той, що маємо зараз, вона вже переросла. Підкажіть, на які параметри звертати увагу при виборі? Яка оптимальна висота рами, розмір коліс? І як визначити, що велосипед підходить саме для її віку та зросту? Дякую! _________________ Нравится, не нравится - империя развалится! |
|
Догори |
|
 |
Interes

вік: 31  секс:  Звідки: Interes Повідомлень: 9
|
Написане: Вчора навколо 09:52 | |
|
Доброго дня! Коли вирішите купити дитячий велосипед для дівчинки, обов'язково орієнтуйтеся на зріст, а не вік. Для 7-річної доньки з середнім зростом підійде модель з колесами 20 дюймів. Коли я обирав велосипед своїй доньці у Велоподіумі, мені порадили перевірити правильну посадку: коли дитина сидить на сідлі, вона повинна діставати до землі носками, а коліно має бути злегка зігнуте при опущеній педалі. Зверніть увагу на вагу велосипеда (чим легший, тим краще), якісні гальма (бажано ручні) та наявність захисних елементів. У Велоподіумі є хороший вибір яскравих моделей для дівчаток з оптимальним співвідношенням ціна-якість. _________________ Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана:
Везде, где русские - война! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 239/500 |
server load: 24% |
Freeboard.at |
server time: 0.14s |
board activity: 7309 |
|