Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Urki
|
Написане: 01 червня 2024 16:42 Початкове запитання | |
|
Нещодавно я почала замислюватися про зміни у своєму образі. Волосся вже виросло достатньо довгим, і я чула, що його можна продати. Куди варто звернутися, щоб продати своє волосся і яку суму можна за нього отримати? |
|
Догори |
|
 |
Алсо Поверфул
|
Написане: 02 червня 2024 10:07 | |
|
Я хочу поділитися досвідом з вами про те, як можна заробити додаткові гроші, продавши своє волосся https://hairua.com/ компанія HAIRUA пропонує вигідні умови для тих, хто має довге, незабарвлене волосся без сивини. Це чудова можливість для жінок, які хочуть заробити додаткові кошти, не витрачаючи при цьому багато часу. Зараз вони приймають волосся у Києві за високу ціну, починаючи від 5000 гривень за 40 см. Крім того, я дізнався, що компанія пропонує винагороду в розмірі 100 000 гривень за кілограм волосся! Я вже звернувся до них і отримав детальну консультацію. Рекомендую зв'язатися з ними, якщо ви хочете отримати хорошу винагороду за своє волосся. |
|
Догори |
|
 |
Ірина Сковородка
|
Написане: 12 лютого 2025 15:57 Тема повідомлення: Какие приборы для ухода за лицом выбрать для домашнего использования? | |
|
Хочу приобрести устройство для ухода за кожей лица в домашних условиях. Интересуют массажеры, ультразвуковые аппараты, дарсонвали и другие гаджеты. Какие модели посоветуете и на что стоит обратить внимание при выборе? |
|
Догори |
|
 |
Andriana
секс: 
|
Написане: 02 квітня 2025 19:26 | |
|
Этого всего хватает в интернет магазинах. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 127/500 |
server load: 3% |
Freeboard.at |
server time: 0.13s |
board activity: 7749 |
|